Usein kysyttyä kotisiivouksesta

Jätä soittopyyntö niin jutellaan lisää!

Oletko harkinnut kotisiivouksen tilaamista, mutta jotkin asiat ovat jääneet mietityttämään? Tässä kerromme vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin kotisiivouksesta.

  Miten siivooja pääsee sisälle?

  Siivooja pääsee siivoomaan monella tapaa ja riippuu yleisesti omasta aikataulustasi ja mikä tapa on helpoin sinulle.

  Kotisiivoojan voi päästää itse sisälle mikäli olette siivouksen alussa tai koko sen ajan kotona. Mikäli lähdet kotoa kesken siivouksen, siivooja lukitsee lähtiessä oven.

  Siivousta varten voit myös antaa avaimen, jolloin voit mennä esim. töihin huoletta ja tulla takaisin puhtaaseen kotiin. Avain säilytetään meillä lukitussa tilassa ja ilman tunnisteita. 

  Haittaako, jos on lemmikkejä?

  Monilla asiakkaillamme on lemmikkejä, mikä on myös siivoojille päivän piristys samalla kun siivoo!

  Kerrothan tosin etukäteen lemmikeistä. Silloin pystymme valitsemaan teille työntekijän, joka ei ole allerginen ja antamaan hänelle huomion, mikäli lemmikkiä saa tai ei saa päästää ulos. 

  Kotitalouden henkilö on kipeänä. Tuleeko siivooja silti?

  Toivoisimme, että siivous peruutetaan mikäli ilmenee, että joku kotitaloudessa on sairaana. Siivous silloin siirretään toiselle ajankohdalle.

  Mitä kotisiivoukseen sisältyy?

  Kotisiivoukseen sisältyy mm. pölyjen pyyhintä, lattioiden imurointi ja pyyhintä sekä keittiön ja vessojen puhdistus. Tarkemmat tiedot löydät meidän Kotisiivous-sivulta!

  Siivous suunnitellaan asiakaskohtaisesti, jolloin käydään läpi erityistoiveet ja huomiot. 

  Mitä kotisiivous maksaa?

  Hintamme sisältävät kaiken: työn, tavanomaiset siivousvälineet ja puhdistusaineet, matkat, vastuuvakuutuksen ja ALV:n. Ei käynti – eikä välinemaksuja!

  Katso tarkemmat tiedot Hinnat-sivulta!

  Voinko tilata siivouksen, jos asun..

  Toimimme pääosin Turun, Kaarinan, Liedon ja Raision alueilla. Ota kuitenkin yhteyttä ja selvitetään siivouksen mahdollisuus yhdessä!