Vinkkejä kotisiivouksen ostajalle

Jätä soittopyyntö niin jutellaan lisää!

Vinkkejä kotisiivouksen ostajalle

 
Mitä kannattaa tietää Kotipalvelu Auran kotisiivouksesta?

Mieti tarpeesi budjettisi mukaan. Voimme räätälöidä kotisiivouksen juuri sinulle, joten voit laittaa muistiin asioita tai alueita, joihin haluat enemmän huomiota ja niihin, joihin et välttämättä tarvitse. Tällöin pystyt pitämään siivouksen oman budjettisi rajoissa ilman kustannuksia lisäajasta. Autamme myös näissä asioissa, kun teemme ilmaisen arviokäynnin. Kun kotisiivouksia aletaan tekemään säännöllisesti, voidaan keskustella tarvittaessa ajan pidentämisestä tai lyhentämisestä.

Käy lukemassa muista palveluistamme mikäli tarvitset lisäapua muihin kotitöihin kotisiivouksen yhteyteen!

Miten valmistaudun ennen siivousta?

Ole huoletta, sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään. Tietysti, mitä vähemmän tavaraa on tasoilla ja lattioilla, sen nopeammin siivoojat pystyvät tekemään työnsä. Mutta tavaroiden siirtäminen on vapaaehtoista. Siivoojat pystyvät työtä tehdessä siirtämään tavaroita pois tieltä ja takaisin paikoilleen, mutta siihen kuluu toki hieman enemmän aikaa. Jotkut asiakkaat siirtävät suurimman osan tavaroistaan tasoilta pois, lattialta sängylle jne. ja jotkut jättävät paikoilleen, jolloin siivoamme tilat tavarat huomioiden.

Millä tavoilla kotisiivousta pystyy räätälöimään?

Voit päättää kotisiivouksen tiheyden tarpeen mukaan, esimerkiksi kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa tai kerran neljässä viikossa. Siivouksen ajankohdat ovat yleensä 8-16 välillä, mutta myös neuvoteltavissa. Otamme huomioon toiveesi siivouspäivästä ja -ajasta. Esimerkkejä kotisiivouksen kestosta löydät hinnat-sivulta!

Sovitut erityishuomiot ja toiveet, esim. korkealta pölyjen pyyhintä, sohvien imurointi, roskien ulosvienti jne. merkitään siivoojille siivouksen yhteyteen. Voitte myös mainita ne siivoojan tullessa, mikäli olette kotona siivouksen aikana. Lue lisää kotisiivouksesta!

Mikäli kiinnostuitte kotisiivouksesta tai jokin asia jäi vielä mietityttämään, voitte soittaa numeroon 040 530 3331, ja kerromme mielellämme lisää. 😊